Wat onze gasten ervan zeggen…

Nancy Willemsens

“Zopas een proefsessie yoga mogen beleven op het strand met Katrien. Dit was mijn eerste ervaring met yoga en het is mij heel goed bevallen. Ondanks mijn beperkingen sinds mijn rugoperatie ben ik er toch in geslaagd om bijna alle oefeningen mee te doen. Oefeningen afwisselend met ontspanning, de ideal combinatie! Bedankt Katrien, je bent een toppertje die weet waarmee ze bezig is. Grtjs Nancy”

_____

Vicky De Voogt

“Deze morgen genoten van een zalige yoga sessie bij een unieke setting op het strand. De oefeningen werden allemaal perfect uitgelegd, liepen vloeiend in elkaar over en er zat vooral veel variatie in. Voor ik het wist zat het ruime uur erop en het smaakte naar meer! Katrien vertelt dat ze vanaf september yoga retreats zal verzorgen in het paradijselijke Isolabona in Noord-Italië, waar ze onlangs woont. Dat lijkt me heerlijk en ik zie er ook naar uit dat eens te doen! Ik ken Katrien intussen al een beetje en ik weet dat ze geen half werk doet!  Dat zal zeker tot in de puntjes verzorgd zijn! Bedankt Katrien, Namasté 😉 ”

_____

Aurélie Stuer

“Bedankt Katrien voor de super ontspannende yoga les. Ik heb er enorm van genoten! Ook van de lekkere sapjes en de heerlijke salade. Wou dat ik dit elke zondagmorgen kon doen… Ik kom zeker naar Italië om nog verder te genieten van jouw yogasessies. Grts Aurélie”

_____

Hilda

“Bedankt voor de hele fijne gastvrije week. Dank voor de energie, aandacht, rust en schoonheid op jullie mooie plek.
Fijn dat ik mij hier even heb mogen opladen. Ik ben weer klaar voor het werkende leven, mijn lieve gezinnetje en lieve collega’s.
Ik ga weer verder op mijn pad. Hoop dat mijn gezondheid mij niet meer in de steek laat. Maar ik ben fitter, gezonder fysiek en mentaal dan voorheen, dus met mij komt het wel goed. Geniet van je mooie plek, van je paradijsje, van elkaar en van alle kansen die deze plek jullie geeft. Veel liefs, Hilda”

_____

Laura Jans

“Hele fijne retraite bij lieve mensen op prachtige locatie”

“De retraite bij Katrien en Fre is net zo fijn of zelfs fijner dan de beschrijving doet lijken. Katrien en Fre zijn ontzettend lieve, gastvrije mensen die duidelijk veel ervaring hebben met het ontvangen van, en zorgen voor gasten. Ik voelde me heel erg op mijn gemak!
De kamer en badkamer die ik mocht gebruiken waren zeer comfortabel en schoon.
Het uitzicht vanaf het huis en het plateau waarop de yoga en meditaties worden gedaan is fantastisch en geeft je gelijk een gevoel van rust.
De balans tussen activiteiten en tijd voor jezelf was precies goed o.a. door de siësta in de middag.
Het eten was superlekker en gezond en je krijgt een mapje mee met alle recepten die je tijdens de retraite hebt gemaakt/gegeten.
Katrien geeft ademhalingsoefeningen en meditaties die je thuis ook kunt blijven doen.
Ik ben heerlijk tot rust gekomen en heb veel inzichten gekregen over hoe ik thuis bewuster kan leven (ook qua voeding).
De honden maken de retraite compleet door het geven van wat extra steun en liefde.”

_____

Corine Koops

“Lieve Katrien en Fre, dank jullie wel voor de afgelopen 5 dagen. Bij jullie als enige gast op de berg te mogen verblijven was heel bijzonder.
Leven dicht in en met de natuur was mijn healing.
Onder vakkundige begeleiding van jou Katrien kwam ik langzaam weer in mijn kracht. Zo fijn dat mijn tranen er konden zijn maar dat er elke dag meer kracht in mij zou komen had ik niet verwacht. De natuur, de rust en vooral jullie liefdevolle en rustige manier van leven maakte dit voor mijn het veilige plekje waar ik met mijn trauma gewoon mezelf kon zijn. Nooit gedacht dat de yoga en meditatie en de persoonlijke aandacht die daarbij kwam mij zou helen. Jullie zijn twee hele bijzondere liefdevolle mensen. Dank dat ik hier een paar dagen heb van mogen proeven en daardoor tot rust gekomen.
Naast alle nog donkere buien bestaat ook weer zonneschijn!
Wat een bijzondere plek! Dank, heel veel liefs”