Wat onze gasten ervan zeggen…

Nancy Willemsens

“Zopas een proefsessie yoga mogen beleven op het strand met Katrien. Dit was mijn eerste ervaring met yoga en het is mij heel goed bevallen. Ondanks mijn beperkingen sinds mijn rugoperatie ben ik er toch in geslaagd om bijna alle oefeningen mee te doen. Oefeningen afwisselend met ontspanning, de ideal combinatie! Bedankt Katrien, je bent een toppertje die weet waarmee ze bezig is. Grtjs Nancy”

_____

Vicky De Voogt

“Deze morgen genoten van een zalige yoga sessie bij een unieke setting op het strand. De oefeningen werden allemaal perfect uitgelegd, liepen vloeiend in elkaar over en er zat vooral veel variatie in. Voor ik het wist zat het ruime uur erop en het smaakte naar meer! Katrien vertelt dat ze vanaf september yoga retreats zal verzorgen in het paradijselijke Isolabona in Noord-Italië, waar ze onlangs woont. Dat lijkt me heerlijk en ik zie er ook naar uit dat eens te doen! Ik ken Katrien intussen al een beetje en ik weet dat ze geen half werk doet!  Dat zal zeker tot in de puntjes verzorgd zijn! Bedankt Katrien, Namasté 😉 ”

_____

Aurélie Stuer

“Bedankt Katrien voor de super ontspannende yoga les. Ik heb er enorm van genoten! Ook van de lekkere sapjes en de heerlijke salade. Wou dat ik dit elke zondagmorgen kon doen… Ik kom zeker naar Italië om nog verder te genieten van jouw yogasessies. Grts Aurélie”