Even tot rust komen in Casa Solaria kan vanaf nu!

Lieve trouwe lezer,

Door de drukte van de laatste tijd was ik niet in de mogelijkheid om vorige week te bloggen. Vanaf heden zal er om de 2 weken op zondag een blog gepost worden.

Ik ben trots u te kunnen aankondigen dat ik vanaf 14 oktober aanstaande start met mijn yogaretreats.

Er is keihard gewerkt om 2 spiksplinternieuwe kamers klaar te krijgen. Net als de nieuwe badkamer met regendouche. Nog 2 kamers bevinden zich in een nevengebouw waar je eveneens over een badkamer beschikt. Het zijn allemaal eenpersoonskamers met een bed van 1,40m.

Hoe verloopt zo’n retreat?

We starten op maandagavond met een mocktail, gezonde hapjes en een goed kennismakingsgesprek. Dan eten we samen op het terras met uitzicht over de vallei en de bergen.

De daaropvolgende dagen gaan we van start met een uitgebreide yogales. Er wordt extra aandacht besteed aan ademhaling door het toepassen van pranayama, alsook aan de nodige relaxatie.

Tegen de middag gaan we aan slag met de biologisch geteelde groenten uit onze eigen moestuin om samen lekker en gezond te koken. Na de lunch kan je enkele uurtjes vrij invullen waarna we terug van start gaan.

We doen prachtige natuurwandelingen in de bergen en maken een uitstap naar 1 van de prachtige bergdorpjes in de omgeving. Een heel bijzondere buurvrouw ontvangt ons voor een kookworkshop ‘torta verde’ op vegetarische wijze. Een heerlijke picknick na een stevige ochtendwandeling staat ook op het menu.

Vanzelfsprekend is er ook tijd voor individuele gesprekken, zodat we dieper kunnen ingaan op je persoonlijke noden.

Deze retreat is bedoeld voor mensen die een paar dagen tot rust willen komen en de balans tussen lichaam en geest terug op orde willen brengen.

Kennis van yoga is niet nodig! De retreat is voor IEDEREEN toegankelijk.

De groep wordt telkens beperkt tot maximaal 4 personen. Zo is er voldoende tijd om persoonlijk te gaan werken.

Je vliegt naar Nice en van daaruit spoor je rechtstreeks naar Ventimiglia. De prachtige treinrit langsheen de Cote d’azur duur een uurtje en kost € 8,80. In Ventimiglia wordt je op het afgesproken tijdstip opgehaald aan het station. Vandaar is het een halfuurtje rijden naar ons paradijs, hoog in de bergen.

Kijk op retreat wat er nog allemaal op het programma staat.
Op de nieuwe toegevoegde pagina ‘gallery’ kun je foto’s bekijken zodat je een idee hebt over de locatie en de kamers.

Indien je komt met een groep van 4 personen, krijg je een totaalprijs mét korting.

Wil je extra info of heb je praktische vragen, contacteer me dan gerust via mail op info@seven-yogaretreats.com of bel me op +32 477 605 395.
Ik sta je voor je klaar,  met raad en daad.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen en je een leuke, rustgevende tijd te bezorgen!

Sharing is caring!

Namasté

Tot binnen 2 weekjes,

Katrien